Ενημέρωση

Ενημερωθείτε μέσα από τα άρθρα μου

η απολαυση της εντασης

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Το να είσαι ένα διαφανές αντικείμενο

ή αδιαφανές που είναι ακριβώς η άλλη όψη της ίδιας διαφάνειας σημαίνει το να είσαι καλό αντικείμενο πολλαπλών μεταλλάξεων στα χέρια του κατασκευαστή σου. Σημαίνει όχι μόνο να σε διεισδύουν αλλά και να σε διαπερνούν σαν να είσαι αόρατος, εξαφανισμένος, να περνούν από μέσα σου και να βγαίνουν απέναντι. Το διαφανές είναι και εύπλαστο σαν πλαστελίνη. Εύκαμπτο. Παίρνει όλες τις δυνατές στάσεις που του λένε να πάρει. Προσποιείται ότι ζει. Προσποιείται ότι είναι πιστό σκυλί. Γενικά προσποιείται… Προσποιείται αλλά δεν μετακινείται. Όταν γίνεται κάποιος τόσο διαφανής το μόνο που τον γειώνει με τον χρόνο είναι η εξυπηρέτηση αναγκών.
Σας δίνω μια μικρή σκηνή καθημερινής εξυπηρέτησης αναγκών για να δείτε πως αντί για αγάπη διαχέεται στο σπιτικό η απόλαυση της έντασης!
Ο μπαμπάς σαλιαρίζει στο τηλέφωνο σαν έφηβος. Κρύβεται στα μισά της σκάλας, μπεμπεκίζει, αργεί να γυρίσει στο σπίτι. Η μαμά κάνει πως δεν την νοιάζει. Βάζει μουσική και καθαρίζει σχολαστικά όλα τα δωμάτια. Τα έπιπλα τα έχει για παιχνίδι. Τους αλλάζει διαρκώς θέσεις. Γυροφέρνει τις καρέκλες με ένα ξεσκονόπανο, πάει τον καναπέ απέναντι και ανοιγοκλείνει τις ντουλάπες βάζοντας και βγάζοντας πράγματα. Όλα δείχνουν να αλλάζουν θέσεις και όλα μένουν αμετάκλητα στάσιμα. Καθαρίζει την βρωμιά, τις βρωμιές του μπαμπά, τις παστρικές του αλλά ποτέ δεν θίγει το θέμα γιατί θα χαλάσει η οικονομία του σπιτικού πορνείου. Τους δένει μια καθωσπρέπει συναλλαγή. Η μαμά του καθαρίζει, του πλένει, του μαγειρεύει, του σιδερώνει και ο μπαμπάς της δίνει λεφτά.
Κάπως έτσι δένονται χειροπόδαρα σε μια ατμόσφαιρα έντασης. Η μαμά τον εκδικείται μένοντας και υπηρετώντας τον. Πληρώνεται για τις υπηρεσίες της. Ο μπαμπάς αφού πληρώνει και είναι εντάξει στους λογαριασμούς του γιατί να μην παίρνει και έξτρα απόλαυση από καμιά μικρούλα;
Με τον καιρό η ένταση, οι μορφασμοί, τα νεύρα περνιούνται για αγάπη. Αυτή η μεταλλαγμένη αγάπη τους σκοτώνει σαν δηλητήριο αλλά την πίνουν μονορούφι γιατί φοβούνται να αγαπήσουν. Χωρίς αγάπη είναι έτοιμοι να δοθούν στο μάξιμουμ της διέγερσης…


Σημ.: Η φωτό είναι του gianpal333

Ο ΦΟΒΟς ΝΑ ΔΩ ΕΜΕΝΑ

ΦΟΒΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩ ΕΜΕΝΑ

«απόσπασμα σεμιναρίου»

Η ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ

Η ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ

Τι μπορεί να δει κανείς μέσα από μια κλειδαρότρυπα;

οτι κινειται ακινητοποιειται

Ό,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ

Αν αφαιρέσεις την κίνηση έχεις μόνο το αντικείμενο που είναι έτοιμο …