Ενημέρωση

Ενημερωθείτε μέσα από τα άρθρα μου

Η ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Ποιος δια-χειρίζεται τον πόνο του άλλου με φιλανθρωπικά συσσίτια; Ποιος του προτείνει ισοδύναμα γεύματα πόνου και ευχαρίστησης; Ο αυνανισμός του φαύλου κύκλου της διαστροφής γίνεται επαναληπτικά δια-χειρός..


-Λοιπόν αγαπητοί μου, το θέμα μας περιστρέφεται γύρω απο τα συσσίτια.
-Ποια συσσίτια; φώναξε οργισμένος ο κύριος Ρώτας.
-Παρακαλώ, παρακαλώ, μην διακόπτετε. Το απαγορεύει η κομματική πειθαρχία του ψυχαναλυτικού μας γκέτο. Παρακαλώ!
-Σας ευχαριστώ, συνάδελφε. Λοιπόν.. να φτιάχνετε κοινωνικά ιατρεία, συσσίτια, να είστε φιλάνθρωποι και αλληλέγγυοι με τον εξαθλιωμένο συνάνθρωπό σας. Αύριο μπορεί να είστε εσείς στη θέση του. Το Μνημόνιο είναι για όλους μας. Δεν θα θέλατε λίγη ζεστή σουπίτσα κι ένα συμπονετικό λόγο για να υποφέρετε το τραύμα σας;
-Για μια στιγμή! Ύψωσε τη φωνή του ο κύριος Ρώτας.
Αμέτρητα ζευγάρια μάτια τον κάρφωσαν στον σταυρικό άξονα της ντροπής αλλά ο κύριος Ρώτας συνέχισε ακάθεκτος: «Ποιος σας έβαλε διαχειριστές του πόνου των ανθρώπων;Το θέμα σας είναι πώς θ’απαλύνετε τον πόνο του μαστιγώματος. Γιατί δεν σκέφτεστε πώς θα σταματήσετε την μαστίγωση;»
-Είστε απροσάρμοστος!
-Κάθε άλλο! Για την προσαρμογή σας μιλάω. Την προσαρμογή στο στρατόπεδο συγκέντρωσης που παραθερίζετε. Κάθε φουρνιά ανθρώπινου δυναμικού που καταφθάνει με τα καμιόνια μαθαίνει απο εσάς πώς να έχει μια πιο εκλεπτυσμένη αισθητική.Τα συρματοπλέγματα να’ναι καλύτερης ποιότητας, πιο ανθεκτικά και να μην είναι ηλεκτροφόρα. Τα πιάτα στο συσσίτιο να’ναι πλαστικά μεγάλης αντοχής. Όχι τσίγκινα που κάνουν και θόρυβο. Άς κροταλίζουν μόνο τα σαγόνια, δεν χρειάζεται να κάνουν ηχορύπανση και οι τενεκέδες..
-Διαγραφή!
-Έξοδος! Είπε ο κύριος Ρώτας. Σηκώθηκε απο την καρέκλα του και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.

παρανοιος

ΠΑΡΑΝΟ-ΙΟΣ

«απόσπασμα βιβλίου» Ζείτε σε μια γιγαντιαία προσομοίωση πραγματικότητας, …

η αναγκη να καταλαβεις

Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…

(απόσπασμα σεμιναρίου) Έχετε δει να τρέχουν πίσω από «το κατάλαβα» …

οπως το ματριξ

Όπως στο matrix…

Σε συνδέουν στην πρίζα, δουλεύεις και σε αποσυνδέουν όταν τελειώσεις …